SeriezSpot Radio

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος για το Sanctuary

  Για μία ακόμη φορά το SyFy βάζει τέλος σε μία αξιόλογη σειρά με πολλούς «φαν». Το «Sanctuary» ξεκίνησε το 2007 ως web series προτού επιλεγεί απο το SyFy για την πρώτη του season. 

  Η σειρά επικεντρώνεται στην Helen Magnus (Amanda Tapping), μία 157 χρονών γυναίκα, η οποία με τη βοήθεια του πατέρα της και κάποιων φίλων έχει ιδρύσει και διοικεί ένα καταφύγιο, του οποίου κύριος σκοπός είναι να βρίσκει και να παρέχει βοήθεια και φιλοξενία σε υπερφυσικούς ανθρώπους η όντα. Στην διάρκεια όλης της σειράς εμφανίζονται χαρακτήρες με μεγάλα ονόματα απο αστικούς θρύλους, μυθιστορήματα,ιστορία.

  Στο cast, μεταξύ άλλων, συμμετέχει η Amanda Tapping (Sargate SG-1,Stargate Atlantis και Stargate Universe) στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Helen Magnus, επίσης βλέπουμε συμμετοχές και άλλων ονoμάτων του ευρύτερου κύκλου του «Stargate» όπως τον Paul McGillion (Stargate Atlantis), Tom McBeath (Stargate SG-1) David Hewlett (Sargate SG-1,Stargate Atlantis και Stargate Universe) και τέλος σε διπλό ρόλο,John Druitt και Bigfoot, βλέπουμε τον Christopher Heyerdahl (Stargate Atlantis).

  Μία ευχάριστη σειρά που θα έπρεπε να συνεχίσει, αλλά όπως και πολλές άλλες «έφαγε Χ» λόγω μη ικανοποιητικών αριθμών τηλεθέασης. Ακόμα και «κομμένη» την συνιστω σε όσους δεν την έχετε δεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου