SeriezSpot Radio

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

White Collar



White Collar (τηλεοπτική σειρά)
Αποτελεί  μια αμερικανική  τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από Jeff Eastin. Έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου 2009, έχει διανύσει την τέταρτη σεζόν ενώ της δόθηκε το πράσινο φως να συνεχίσει και για πέμπτη σεζόν.
Περιγραφή
  Ο  Νιλ Κάφρι ( Μάθιου Μπόμερ ), ένας γοητευτικός εξειδικευμένος παραχαράκτης και κλέφτης, αποδρά από το σωφρονιστικό ίδρυμα για να ξανά συλληφθεί λίγο αργότερα από τον εχθρό του ειδικό πράκτορα του FBI Πίτερ Μπερκ ( Τιμ Ντικέι ). Έχοντας ελάχιστες επιλογές, ο Κάφρι δέχεται την πρόταση του Μπερκ, να ενταχθεί στην ομάδα του σαν σύμβουλος ως μέρος ενός προγράμματος εργασίας- αποδέσμευσης και να βοηθήσει τις αρχές να συλλάβουν άλλους εγκληματίες, με αντάλλαγμα την σταδιακή απελευθέρωσή του. Αυτό ξεκινά μια ασυνήθιστη, αλλά επιτυχημένη συνεργασία. Ο Νιλ έχοντας ποικίλες  γνώσεις από ιστορία, κοσμήματα, πίνακες ζωγραφικής, γνησιότητα εγγράφων, νομισμάτων  και διαθέτοντας  φύλακα άγγελο έναν ιδιόρρυθμο φίλο «απατεώνα», αλλά  φορώντας παράλληλα μία συσκευή εντοπισμού στον αστραγάλο για την παρακολούθηση των κινήσεων του, αποδεικνύεται  πολύτιμος συνεργάτης του FBI. 
Πρωταγωνιστές
Matt Bomer                  ( “ In time”)
Tim DeKay                   (“ CSI: Miami ”, ”NCIS”,“Numbers”,“ Law&Order : LA”, )
Willie Garson               (“Two and a half men", “Medium”,“Sex & the city”,“CSI”,“Las Vegas”,"Friends”,“X-Files”,“Being John Malkovich” )
Tiffani Thiessen           (“Beverly Hills :90210”)
Marsha Thomason     ( “Lost”, “Las Vegas”)
Κριτική
  Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να με καλωσορίσω μετά από τέσσερις  μήνες καθώς επιτέλους το θαύμα τις τεχνολογίας (internet) με βρήκε ξανά..! Πάμε , λοιπόν, να συναντήσουμε μια ψυχαγωγική-αστυνομική σειρά που απέσπασε βαθμολογία 8,3 στο imdb . Για να μην θεωρηθώ υπερβολική, σας προετοιμάζω πως δεν αποτελεί μια κλασσική αστυνομική σειρά σαν το csi. Αλλά περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ζητάω εγώ σαν θεατής: αινιγματικούς χαρακτήρες, συνεχείς ανατροπές, δράση, έξυπνο σενάριο, αυθεντικό χιούμορ (περιέργο για τους κρύους αμερικανούς) και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις προσδοκίες των θεατών. Μπορώ να ομολογήσω πως δεν κέρδισε απλά το ενδιαφέρον μου αλλά έβλεπα τα επεισόδια πέντε-πέντε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου